Suaugusiųjų mokymosi savaitę „Mokymosi sodai“ užbaigė Ribiškių bendruomenės pirmininkės Vaivos organizuotas kulinarinis užsiėmimas. Simboliška, kad pagrindiniu šios veiklos ingredientu tapo sodo gėrybė – obuolys. Iš obuolių tyrės mokėmės gaminti desertą – obuolių suflė.

Taip pat pamokos metu dalyviai buvo vaišinami naminiais zefyrais bei ragavo paslaptingos uogienės – renginio organizatorė paragino atspėti, iš ko ji pagaminta. Visiems buvo netikėta sužinoti, kad šis gardus skanėstas pagamintas iš moliūgų. Stebėdama dalyvių nuostabą Vaiva juokėsi ir ragino nebijoti eksperimentuoti virtuvėje, atrasti netikėtų skonių derinių.

Galiausiai ragavome čia pat pagaminto suflė – lengvo ir puraus deserto, skaniai užbaigusio mūsų bendrą veiklą. Itin turtingos 2025 metų Suaugusiųjų mokymosi savaitės duris užveriame, tačiau ilgam neatsisveikiname – juk mokome ir mokomės kasdien.